RYGH.JPG
HVP_20141212_1-2.JPG
HVP_20141212_1-6.JPG
HVP_20141212_3.JPG
HVP_20141212_4.JPG
RYGH.JPG

Joakim Rygh


SCROLL DOWN

Joakim Rygh 

JOAKIM RYGH

Mitt navn er Joakim Rygh. Siden 2011 har jeg jobbet med å hjelpe folk til å nå sine mål når det kommer til å få en bedre helse og har siden starten utviklet en rekke nøkler for at mine kunder akkurat når sine målsetninger. 

Jeg har min base på Crossfit Oslo rett vid Nydalen T-banestasion. I dessa lokaler har vi gott om plats och den utrustning som behövs för att få dig i kanonform. Vi bedriver träningen så funktionellt som möjligt och undviker därför maskinträning till stor del och fokuserar istället på övningar du har större nytta av i vardagen.

For å få akkurat deg i god form tar vi sammen for oss helhetsperspektivet ved din livsstil og tilpasser dette til et perfekt treningsprogram inkludert kostholdrådgivning.

Jeg holder meg kontinuerlig oppdatert med kunnskap og kombinere det med mange års erfaring, så er jeg en person du kan stole på!

Min utdannelse består av personlig trener ved MF-helsesenter, Eleiko Strenth Coach level 1 och 2, Functional Movement system, Dynamisk Kettlebell-instruktør og har hatt CrossFit Level 1-sertifisering siden 2012. CrossFit Mariestad jeg har også tidligere vært med å bygge opp.

Ønsker du å få resultater ut av din trening har du kommet rett! Jeg ser frem til å høre fra akkurat deg om dine mål!

 

HVP_20141212_1-2.JPG

Trening


Trening 

PERSONLIG TRENING

Vil du ha ett godt treningsresultat?

Vet du hvordan man skal optimalisere din trening og ditt kosthold for å nå akkurat dine mål innenfor vektreduksjon eller styrke? Jeg vil hjelpe deg med personlig trening og gir deg personlig kostholdsrådvigning tilpasset deg!

Når vi møtes første gang vil vi gå gjennom din helsetilstand og gjøre en del tester og analyser. Resultatet av dette utgjør grunnlaget for treningsprogrammet vi setter opp til deg i kombinasjon med hva dine målsetninger for treningen er.

Ønsker du spesifikt å gå ned i vekt?
Jeg har et veldig fremgangsrikt konsept for å få ned i fettprosent som legges opp etter deg.

En mycket engagerad instruktör som, vare sig man vill det eller inte, ser till att man når sitt mål och förmodligen lite till
— Robert Petterson

Ønsker du hjemmetrening?

Vil du slippe reiseveien for å gjøre en treningsøkt, har kanskje dårlig tid i en allerede travel hverdag eller behøver å være hjemmeværende med familie? Jeg lar deg slippe dette stressmomentet og tar istedenfor meg hjem til deg. Alt fra konsultasjonen til treningsøktene utfører vi hos deg med eventuelt medbrakt utstyr eller bare kroppsvekten som belastning.

Dette er noe som blir veldig effektivt og resultatgivende for deg.

Trevlig, sympatisk och engagerad. Ger sig inte och låter heller inte någon annan ge sig förrän målet är nått
— Elisabeth Trolin
 

HVP_20141212_1-6.JPG

Kosthold


Kosthold 

KOSTHOLDSRÅDGIVNING

Mycket kunnig, trevlig och inspirerande instruktör
— Göran Björk

Vil du få maksimalt ut av din trening så må du også tenke gjennom hva du spiser. Særskilt om du har ett mål å forbedre din kroppskomposisjon så er dette noe du ikke kan unngå å ta hensyn til. Siden 2011 har jeg jobbet med å gjøre spesial-tilpassede diettopplegg for både vektreduksjon, styrke og/eller prestasjon med gode resultater. Det er min erfaring og utdannelse innen Paleo og Lavkarbo-kosthold på MF-helsesenteret som har gitt meg over tid en del nøkler for å hjelpe nøyaktig deg.

Når du ønsker hjelt med personlig kostholdsrådgivning setter vi opp i starten en kostholdsplan med innkjøpsplan for hver uke basert på rekke varierte og smakfulle ferdige oppskrifter for frokost, lunsj og middag. Med hensyn til din tid og dine kokkekunnskaper så gjør vi tilpasninger deretter. Til slutt skaper vi et opplegg for deg som vil fungere over tid der du også har lært nok til å klarer deg på egen hånd.

Kunnig och sympatisk grabb! Väldigt engagerad i det han håller på med
— Tord Trolin

Personlig trening med meg er kostholdsrådgivning inkludert, men kanskje du bor i en annen by eller av andre grunner ønsker hjelp med kun kostholdet. Ønsker du dette alternativet så ser det ut til at etter en lengre innledende konsultasjon på e-post, chat eller telefon ukentlig vil vi forberede ett ukentlig matopplegg. Her vil vi tilpasse mengden, macronutrienter og eventuelle tillegg, avhengig av hvordan du og kroppen din reagerer. Dette gjøres ved tett oppfølgning på e-post, chat eller telefon - alt etter hva din preferanser. Ta kontakt med meg nederst på denne siden og jeg vil henvende meg til deg.

 
 
 

HVP_20141212_3.JPG

PT-Pakker


PT-Pakker 

PT-PAKKER

 
 

INDIVIDUELT

PAR

 

 


Pris, totalt: 950,-


Pris, totalt: 1.200,-

 
 

 
 
 
 
 
 
Supergo kille som man får ett enormt förtroende för och man känner verkligen att han tror på en och vet att man kommer att lyckas. Fick resultat väldigt fort i både styrka och flås men även ett fint resultat genom kosten och tappade mycket i fettprocent. Han guidade mig så fint igenom utmaningar som rädsla för olika moment med ett fantastiskt tålamod. Bästa PT:n ever
— Veronica Holm

HVP_20141212_4.JPG

Kontakt


KontaktKONTAKT

 

Du kan komme i kontakt med meg ved å fylle inn skjemaet under så kan vi møtes for en ytterligere presentasjon eller lage en PT-avtale etter ditt ønske og din målsetning.